Καλύτερα να χάσεις ανθρώπους παρά εσένα τον ίδιο

Διαφήμιση
Ξύπνα και άνοιξε τα μάτια σου. Ήρθε η ώρα να αντικρίσεις την αλήθεια, όπως και να είναι. 

Προσπάθησε να συνέλθεις από αυτό το συνεχές μεθύσι της ψεύτικης πραγματικότητας. Χάνεται το ταξίδι της ζωής σου, περνούν ανούσια και αθόρυβα οι μέρες σου και οι στιγμές σου, προχώρα γιατί θα το μετανιώσεις, όσο ακόμα έχεις χρόνο. Έχεις καθηλωθεί στο λιμάνι και το μυαλό σου φοβάται να απομακρυνθεί. Τυφλώθηκαν οι ελπίδες σου, σφαγιάστηκαν τα όνειρά σου και εσύ παραμένεις άκαμπτος και ανέκφραστος. Πάγωσε η ψυχή σου, ουρλιάζουν τα θέλω σου και μέσα σου πάλλονται όλα. Επικίνδυνα εύθραυστη η ψυχή σου, οριακά σπασμένη.

Σήκω πάνω σου λέω, αρκετά κυλίστηκες σε εκείνο σε εκείνο τον βούρκο της απελπισίας. Λύτρωσε εκείνο το βασανισμένο σου είναι, θυμήσου από που ήρθες και που ανήκεις.
Πάρε αποστάσεις από τα βάσανά σου, χρειάζεσαι πνοές και ανάσες. Να ξεκουράσεις την ψυχή σου. Σταμάτα να έχεις αυτήν την αρρωστημένη μορφή, πέτα από πάνω σου τα μαχαίρια του πείσματος, σου φέρνουν τρόμο. Γαλήνεψε και άσε τον ήλιο να ανατείλει μέσα σου.

Πέτα από πάνω σου μανδύες μεταμόρφωσης και πανοπλίες, απελευθερώσου από τους θρύλους που δημιουργεί το μυαλό σου. Άφησε μελωδίες και μουσικές να σε παρασύρουν, βρες ρυθμούς καινούργιους και προχώρα. Ίσως πρέπει να τα γκρεμίσεις όλα και να τα ξαναχτίσεις από την αρχή για να πας μπροστά.
Σταμάτα να σε λιθοβολείς ακατάπαυστα και προχώρα η ζωή σου δίνει δύο επιλογές, ή να χάσεις ή να χαθείς.

Και αν αποφασίσεις να χαθείς άντε να ξαναφτιάξεις τον εαυτό σου, μάζευε κομμάτια, φτιάξε καρδιά και πάμε πάλι από την αρχή. Γιατί λοιπόν, να χάσεις τον εαυτό σου. Νομίζεις ότι θα ξαναγεννηθείς, στο εγγυώμαι πως όχι.
Για αυτό προχώρα μπροστά.
Καλύτερα να χάσεις ανθρώπους παρά εσένα τον ίδιο.
Πηγή: enfo.gr
Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 Σοφά Λόγια | Αποφθέγματα και ποίηση . All Rights Reserved.