Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του για την οδυνηρή απώλεια

Σε ηλικία 63 ετών «έφυγε» από τη ζωή ξαφνικά ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο. Φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές τον αποχαιρετούν στα social media, ενώ ανάρτηση στη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook έκανε και η οικογένειά του ευχαριστώντας τον κόσμο για τη συμπαράσταση.

Όπως διευκρίζουν, θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την εξόδιο ακολουθία.

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Απεβίωσε στις έξι και μισή τα ξημερώματα από καρδιακή ανακοπή και σε ηλικία 63 ετών ο τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Επειτα από επικοινωνία που είχε η «Κ» με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου, έγινε γνωστό ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass. 

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για το περιστατικό στις 04:30 από την κόρη του καλλιτέχνη.

Ο τραγουδοποιός έκανε διακοπές στο εξοχικό σπίτι του στην περιοχή Πτελεός Μαγνησίας και μάλιστα στις 6 Σεπτεμβρίου είχε δώσει στον Βόλο την τελευταία του συναυλία μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου οι δύο καλλιτέχνες θα έδιναν συναυλία στο Ηρώδειο υπέρ των 30.000 παιδιών που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».